+31 (0)20 30 30 609
info@renthousevastgoed.nl

Disclaimer en privacy

Renthouse Vastgoed B.V. (KvK-nummer 56702043) verleent u hierbij toegang tot www.renthousevastgoed.nl en www.renthouserealestate.nl. Door deze websites te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en dient niet te worden gezien als een concreet aanbod om een overeenkomst af te sluiten.

Renthouse Vastgoed B.V. behoudt zich het recht om zonder kennisgeving u de toegang tot de website en de daarop aangeboden diensten te ontzeggen.

Renthouse Vastgoed B.V. behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze website en de hierin opgenomen informatie liggen bij Renthouse Vastgoed B.V.

Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor websites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks.

Tijdens uw bezoek aan de website worden algemene gegevens van uw computer in log-bestanden opgeslagen. In eerste instantie zijn deze bedoeld voor statistieken. Echter in geval van misbruik kunnen deze gebruikt worden om uw bezoeken aan de site te monitoren of u de toegang tot de website te ontzeggen.

De gebruiker vrijwaart het bedrijf, de werknemers van het bedrijf, vertegenwoordigers, handelspartners, licentiehouders, etc. van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen en de kosten daarvan die ontstaan zijn als gevolg van het gebruik of het misbruik van de website of inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook.

Beperkte aansprakelijkheid

Renthouse Vastgoed B.V.spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden informatie biedt geen vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Veel van de hierin opgenomen informatie wordt aangeleverd door derden. In het bijzonder alle informatie inzake woningaanbod inclusief prijzen, m2 en terug trekking dient niet te worden beschouwd compleet of accuraat. Voor onjuistheden hierin wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Er kan ook geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke onjuistheden.